Referenties Keepers

“Door heel het corona gebeuren werden er heel wat trainingen in de club afgelast.  Daarom zocht ik een alternatief naar goede en stevige trainingen.  
Toen kwam ik bij Hans van KennyPFT keeperstrainingen terecht.  Na 1 training bij hem was direct mijn gedacht, hier wil ik vaker komen trainen!  
Op het half jaar dat ik al bij Hans kom, is mijn motivatie met 100% gestegen.  
Geen 1 training is het zelfde, telkens zijn andere oefeningen. Echt perfect die variatie. 
Daarnaast zijn het ook oefeningen waar je enorm veel van bijleert.
En natuurlijk is er ook altijd wat fun bij 🙂  “

Joni Billen, 1ste doelvrouw bij Westerlo (voordien FC Bosdam Beveren – 2de klasse dames)


“Om mezelf voor te bereiden op de competitiestart, was ik op zoek naar individuele keeperstrainingen, om mijn niveau op te krikken. Via KennyPFT kwam ik bij trainer Hans terecht.
Hans is een trainer die het beste uit iedere doelman weet te halen! Elke training komen andere accenten aan bod. Met een duidelijke visie en gevarieerde oefeningen maakt hij elke training super attractief. Een echte meerwaarde voor me!”

Cas Vervaeren, 1ste doelman KFC Linda Olen


“Na een moeilijk seizoen, had César het plezier in het voetbal een beetje verloren. Hij stond nog graag in de goal, maar miste de drive. Die heeft hij teruggevonden bij Hans, en hoe!!!
Hans wist meteen het kleine vuurtje weer aan te wakkeren. César vond het plezier van weleer terug en ging vol enthousiasme naar de trainingen. Hij keek er elke week naar uit en kwam moe, maar nog steeds even enthousiast met een grote lach op zijn gezicht weer thuis.
Hans weet hoe hij hem dingen moet aanleren. Elke week iets nieuws, nooit dezelfde oefening. Deze trainingen zijn een meerwaarde voor César en voor elke doelman die wil blijven werken aan zichzelf!!”
(Véronique, mama van César)

César Van Leuffelen, 3de doelman bij ASV Geel


“Super, geweldige, enthousiaste, leerrijke trainingen met een ervaren speler als trainer. Echt een aanrader en een super tevreden Jatse! Dikke merci!” (Nathalie Smets, mama Jatse)

Jatse Horemans, Doelman U18 Lierse Kempenzonen elite. (voordien Ip Turnhout en RAFC elite u16)


“In september 2019 begon Axel als verlegen en onzekere jongen van 8 jaar wekelijks te trainen bij Hans. Al snel was er een klik met ‘zijn’ keeperstrainer. Hans kan hem enorm motiveren en het beste eruit halen. Ondertussen heeft Axel al héél veel geleerd. Niet enkel op technisch vlak, maar zeker ook qua zelfvertrouwen. Axel gaat nog steeds vol enthousiasme naar elke training.
Het is voor ons als ouders heel fijn om je kind (dankzij deze trainingen) op korte tijd zo te zien openbloeien en genieten op het veld.” (mama van Axel)

Axel Franckx, Doelman U12P KFC Nijlen


Emiel startte met trainingen bij Hans in december 2020. Een totaal pakketje zeggen we hier. Naast de techniek training wordt er ook hard gewerkt op conjunctieve en stabiliteitstraining. Bij iedere training wordt ook het mentale welzijn niet vergeten. Het zelfvertrouwen van Emiel heeft een enorme boost gekregen, de uitstraling en expressie op het veld is aanzienlijk verbeterd.  

Zowel op technisch als mentaal vlak konden we voor onze zoon geen betere begeleiding wensen. 

De aanpak van Hans en Kenny is uniek, Emiel kijkt iedere keer opnieuw uit naar de trainingen en groeit zienderogen. 

De trainingen beperken zich niet tot het uurtje op het veld. Video’s die worden doorgestuurd van de wedstrijden worden in hun vrije tijd geanalyseerd en besproken. Werkpunten worden meteen aangepakt tijdens de trainingen. 

De trainingen, dat is hard werken. Maar op een manier die motiverend werkt voor een 9-jarige jongen die zich, keer op keer, moet bewijzen in een harde wereld. Op een speelse manier, er wordt veel gelachen, hij wordt op een positieve manier gestimuleerd op steeds het beste van zichzelf te laten zien. Hans haalt het beste uit onze zoon. 

De trainingen zijn een absolute meerwaarde voor iedere doelman die aan zichzelf wil werken. 

Emiel Van Driessche, Doelman U11 R Antwerp FC elite


“Daan heeft enorm genoten van deze toptrainingen, nogmaals bedankt voor een prachtige organisatie en wat mij als mama het meeste plezier deed, was het vele lachen en plezier maken van de kids. Bedankt trainers om in al deze kinderen te geloven en hen te laten genieten!” (Veerle Tielemans, mama Daan)
Video KLIK HIER

Daan Cleeren, Doelman U15ip Thess Sport (voordien Lierse Kempenzonen en Westerlo)