Mid Season Trainingen 2020

 Mid Season trainingen!

 

∇ CANCELLED ∇

Ondanks de versoepelingen van de veiligheidsraad, dat vanaf 18mei groepstrainingen mogen doorgaan met max 20 spelers, hebben we bij Kenny PFT toch beslist om de Mid Season Trainingen (voor spelers en keepers) te annuleren.
De versoepeling heeft echter beperkingen, waardoor wij niet effectief kunnen doen waar we essentieel met begonnen zijn en voor staan.

 

Kenny PFT is 4 jaar geleden gestart met het idee om iedereen kwalitatieve trainingen aan te bieden op zijn/haar niveau.
Maar we voelen dat het deze periode niet haalbaar is voor de groepstrainingen.

De verplichte maatregelen, zoals de afstand van 1,5m tussen de spelers, de trainers, de ruimte, de hygiëne maatregelen, ontvangst,… achten wij niet mogelijk om geregeld te krijgen voor de komende periode.
Wij willen uiteraard heel graag de spelers onze nuttige en professionele trainingen aanbieden, maar voelen dat we als trainer/organisatie meer rekening moeten houden met alle opgelegde maatregelen en het correct uitvoeren hiervan, dan met voetbal coaching.
De kwaliteit van de voetbaltraining zal hierdoor enorm kunnen dalen en zal dit niet meer voelen als leuke voetbaltraining maar als ‘dat mag niet’, ‘dit mag niet’, ‘afstand bewaren’, … .

We zullen in de toekomst zeker onze trainingen terug aanbieden, als we meer tijd hebben om voorbereidingen te treffen. Er terug getraind mag worden in ‘normalere’ omstandigheden waar wij onze detailcoaching kunnen toepassen en vooral de regel van 1,5m wegvalt.

Daarnaast is er ook de verantwoordelijkheid, die de trainers dragen bij het uitvoeren en naleven van de regels tijdens de sessies.
Bij eventuele controles, schadeclaims of vervolgingen na (corona)ziektes en besmettingen, zijn wij niet beschermd. En dit is een risico dat we niet kunnen/willen nemen.

Via volgende link kunnen jullie de duidelijke en verplichte regels van voetbal Vlaanderen nalezen zoals ze door de veiligheidsraad zijn aangekondigd: https://belgianfootball.s3.eu-central-1.amazonaws.com/s3fs-public/rbfa/docs/pdf/RBFA_herneming_voetbaltrainingen_18052020.pdf


Wie?

 

Wanneer?

 

Wat?

We hechten tijdens deze sessies belang aan het onderhouden en verbeteren van onze techniek, daarbij trainen waar we ook specifiek gericht (afwerkvormen , 1vs1,…) gecombineerd met enorm veel fun momenten.
Elke training zullen we in groepen trainen van 8 tot maximum 12 spelers, dit om de kwaliteit van de trainingen te garanderen.
Bij de keeperstraining zal het maximum 6 doelmannen zijn.

 

Waar?

 

Prijs?