Krokus Stage Voetbal & Tennis

Na het succes van de Herfst Stage organiseren Kenny PFT en Tennisschool Molenbos (uit Nijlen) opnieuw een stage! Deze keer in de krokusvakantie.

Het is niet zomaar een stage, maar een combinatie van een halve dag voetbaltraining en een halve dag tennisles. In beide sporten krijg je kwalitatieve en hoogwaardige trainingen/lessen aangeboden. De voetbalsessies vinden plaats op de jeugd van KFC Nijlen. De tennislessen op de pleinen van Tennisclub Molenbos.

Waarom de combinatie? Veel voetballers kunnen goed tennissen, en andersom ook natuurlijk. Maar het draait eerder om de functionele combinatie van beide sporten. De voetballers onder ons kunnen de tennislessen enorm hard gebruiken. Een aantal zaken zoals snel voetenwerk, balinzicht, oog-hand coördinatie, laterale bewegingen, startsnelheid, etc. zijn prioriteit in het tennis, en daarom ook belangrijk om te trainen omdat deze zaken in het voetballen terugkomen.

De stage wordt aangeboden vanaf 9 jaar t/m 16 jaar. Dit in de krokusvakantie voor 5 dagen!

Wanneer?  12/02 – 13/02 – 14/02 – 15/02 – 16/02

Van 9u30 – 12u en van 13u30 – 16u.

Opvang zal voorzien zijn (Molenbos) vanaf 8u30 – 17u. ’s Middags is er ook toezicht tijdens de lunchpauze van 12u – 13u30.

Prijs? €150 (+ verplichte verzekering voor niet-leden van de tennisclub: €15)

Inschrijven kan via : www.sportcentermolenbos.be

Let op! Maar 24 plaatsen beschikbaar.

Meer info: info@kennypft.be