Herfststage Voetbal & Tennis

Kenny PFT zal samen met Tennisschool Molenbos (uit Nijlen) een stage organiseren in de herfstvakantie.

Het is niet zomaar een stage, maar een combinatie van een halve dag voetbaltraining en een halve dag tennisles. In beide sporten krijg je kwalitatieve en hoogwaardige trainingen/lessen aangeboden. De voetbalsessies vinden plaats op de jeugd van KFC Nijlen. De tennislessen op de pleinen van Tennisclub Molenbos.

Waarom de combinatie? Veel voetballers kunnen goed tennissen, en andersom ook natuurlijk. Maar het draait eerder om de functionele combinatie van beide sporten. De voetballers onder ons kunnen de tennislessen enorm hard gebruiken. Een aantal zaken zoals snel voetenwerk, balinzicht, oog-hand coördinatie, laterale bewegingen, startsnelheid, etc. zijn prioriteit in het tennis, en daarom ook belangrijk om te trainen omdat deze zaken in het voetballen terugkomen.

De stage wordt aangeboden vanaf U10 (geboortejaar 2008) t/m U17 (geboortejaar 2001). Dit in de herfstvakantie voor 4 dagen!

Wanneer?  30/10  –  31/10  –  02/11  –  03/11 

Van 9u30 – 12u en van 13u30 – 16u.

Opvang zal voorzien zijn (Molenbos) vanaf 8u30 – 17u. ’s Middags is er ook toezicht tijdens de lunchpauze van 12u – 13u30.

Prijs? €120 (+ verplichte verzekering voor niet-leden van de tennisclub: €15)

Inschrijven kan via : www.sportcentermolenbos.be

Meer info: info@kennypft.be